Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sysy és Mia

Két prostituált életéről szól a blog. A történet fiktív. Bár néhány részét valóban egy prosti mesélte el, de az is ki lett színezve. "Mi is emberek vagyunk! Csak más a munkák! Jó lenne, ha ezt felfognák végre!"

Friss topikok

  • Krisztián M: Kár, hogy leálltál. (2016.11.15. 15:07) Mia-...
  • bemaor: Jelentem: javítva! Csak neked! :) Nem tudom, hogy találkoznak-e....mindig írás közben születnek a ... (2012.10.10. 11:59) Sysy-Balázs
  • bemaor: Köszi. Nem hagyom abba. Beleolvastam abba a blogba. Nagyon jó az írás, viszont túlságosan élet sza... (2012.10.03. 14:53) Sysy-Tragédia
  • bemaor: @fddd2b42c308148470b7140279ce8a4e: köszi. Üdv újra itt! :) (2012.09.14. 13:26) Kezdetek- Sysy

Szerzők

Sysy-Mit érzek?

2012.09.26. 11:33 | bemaor | Szólj hozzá!

Lilla gyengéd volt. Végig simította a hátát. Sysy hason feküdt. Lilla puszilgatta, simogatta. Mindketten a férfit nézték. Kihívóan. Szerepet játszottak. A férfi láthatóan felizgult a látványtól. Nyugtalanul fészkelődött a fotelban, egyre hangosabban vette a levegőt. Hol előre hajolt, hol hátra dőlt.
-Ez az! Gyönyörűek vagytok!
-Gyere!-hívta Lilla kéjesen.
-Nem. Csináljátok!
Lilla a hátára fordította Sysyt. Szét húzta a lábait. A férfi felsóhajtott a gyönyörtől. Pont szemben ült. Lilla ráfeküdt Sysy hasára. Először kézzel, majd nyelvvel kezdte izgatni. Sysyt elöntötte a forróság. Már nem a férfit nézte. Behunyta a szemét, és átadta magát az élvezetnek. Forogni kezdett a szoba.
-Úristen!-nyögte hangosan.-Ne hagyd abba!
Remegve élvezett el. Közben Lilla hajába markolt. Ettől ő is teljesen felizgult. Felállt, elővett az éjjeli szekrényből egy vibrátort, és azzal fejezte be, amit elkezdett. Sysy teljesen kizárta a külvilágot. Vadul csókolta meg Lillát. Ő vissza csókolt. Úgy mozogtak együtt, mint egy élő organizmus.
Egyszer csak kizökkentette valami Sysyt. Kinyitotta a szemét, és egy hatalmas pénisz éktelenkedett az orra előtt. Mire észhez térhetett volna, már a hajánál fogva tartotta a férfi, és begyűrte a szájába. A torkáig tolta le.
-Ez az! Szopd le édes!-hallotta a háta mögül Lilla hangját.
Csalódottságot, és dühöt érzett. Gyorsan történt minden. Szinte fel sem eszmélt, már egy másik pózban voltak. A férfi teljesen átvette az irányítást. Durva volt és erőszakos. Keményen kefélte őt is, és Lillát is. A hajukat tépte, a feneküket ütötte, és hangosan kiabálva beszélt.
-Ujjazd magad te ringyó!-mondta, miközben Lillát kefélte hátulról.
Sysy épp csak neki állt, a férfi elkapta a haját, magához rántotta, és az arcára élvezett. Lilla nyalni kezdte a nyakát, majd megcsókolta. Újra elsötétedett minden. Élvezte Lilla érintését. A férfi letusolt, és elment. Ők ketten tusoltak. Nem szóltak egymáshoz.
-Na én elmentem.-mondta Lilla, és becsukta maga mögött az ajtót. Sysy egyedül maradt a gondolataival.

Másnap reggel úgy ébredt, hogy hiányzott neki Lilla. Nem értette. Nem bírta sokáig, felhívta. Álmos hang szólt bele a telefonba.
-Igen.
-Szia! Én vagyok. Gondoltam reggelizhetnénk együtt.-csacsogta Sysy.
-Hozz kávét, meg brióst...-majd bediktálta a címet, és letette.
Sysy egy óra múlva ott állt az ajtó előtt, és bizonytalanul bekopogott.
-Nyitva!-hallatszott bentről.
Takaros kis lakás volt. Egy nagy szoba, amerikai konyhával, meg egy kicsi fürdővel. Jó illat volt ott benn. Csupa modern bútor. Sok fém kiegészítővel. Még is meleg hatása volt a lakásnak.
Lilla a kihúzhatós kanapén feküdt.
-Szia! Mi van kicsi lány, nem bírsz aludni?
-Hát nem nagyon.
-Baj van?-hagyta abba a mosolygást Lilla.
-Nem, ..öööö.....csak hiányoztál.-bökte ki Sysy, miközben a padlót bámulta.
-Jaj, de cuki vagy! Gyere, csücsülj le!
Sysy leült a kanapé szélére.
-Nem érted. Azt hiszem szerelmes vagyok beléd.-mondta elhaló hangon.
Lilla kacagni kezdett.
-Dehogy vagy szerelmes. Csak túl jó volt a tegnapi szex. Nem volt még ilyen?
-Nem -pirult el Sysy.
-Hidd el, ez semmi más, csak kémia. Nekem is jó volt. És gondoltam is rá, hogy néha megismételhetnénk, mert ezekkel a faszokkal úgy sincs orgazmusom.
Sysy úgy érezte elsüllyed. Jó, jó. Bevállalós csaj volt ő is, de az érzelmeiről sosem tudott ilyen nyíltan beszélni. Lilla meg tök lazán áll mindenhez.
-Na? Benne lennél?-kérdezte.
-Hát...öööö.....végül is....én nem is tudom...
Lilla nem várta meg míg elnyögdécseli a választ. Hirtelen feltérdelt, és megcsókolta...
A csókja meleg volt, és puha. Miközben csókolóztak Lilla benyúlt a pólója alá, és a mellbimbóját cirógatta, majd ahogy egyre jobban felizgult, egyre vadabbul markolászta a mellét. Sysy érezte, hogy benedvesedik. Lilla óriási rutinnal húzta le róla a ruháit. Nyalni kezdte. Sysy már a látványtól majdnem elélvezett. Ott ült a kezein támaszkodva, a lábai között Lilla feje. Egyik kezével eltűrte a haját, hogy jobban láthassa mi történik. Lilla a szemébe nézett, és olyan élvezettel nyalta, hogy abba beleremegett Sysy gyomra. Megmarkolta a haját, és előre tolta a csípőjét miközben élvezett. Lilla egy percre magára hagyta.
-Akarsz játszani,-kérdezte. Majd odadobott egy csomó színes dolgot az ágyra.
Sysy épp csak szemügyre vette a cuccokat, Lilla már a kezébe is vett egy műfaszt.
-Megkeféllek.
Sysy hátradőlt. Lilla fölé hajolt, és miközben el kezdte kefélni, a mellét nyalogatta. Ahogy Sysy egyre ritmusosabban vette a levegőt, Lilla feltérdelt, egyik kezével szorosan a melléhez szorította Sysy kinyújtott lábát a másikkal pedig egyre durvábban vibrátorozta. Sysy rángatózott. Élvezte, még is szabadult volna a szorításból. Olyan nagy orgazmusa volt, hogy nem bírta ki sikítás nélkül. Nem bírta mozgatni semmijét. Csak feküdt ott behunyt szemmel. Lilla hozzá simult. Puszilgatni kezdte a nyakát. Sysy tudta, most ő jön. Lilla végig mondta mit, hogy csináljon. Szót fogadott. Gésagolyót még nem is látott. Meg is lepődött, amikor Lilla arra kérte, hogy a fenekébe rakja. Azon meg még jobban, amikor Lilla spriccelve élvezett el. Nem tudta, hogy így is lehet. de felizgatta a látvány. Lilla is érezte, hogy Sysy ismét őt akarja, de nem volt már ereje hozzá. Mögé ült, bekapcsolta a vibrátort, és miközben az egyik kezével Sysyt a derekánál fogva magához szorította, a lábait átkulcsolta az övéin, így biztosítva, hogy ne tudja összecsukni azokat, addig a másik kezével a csiklójához szorította a rezgő vibrátort. Sysy pár perc alatt élvezett el. Mint valami partra vetett hal, úgy ficánkolt Lilla erős szorításában. Pihegve huppantak le egymás mellé. Pár perc múlva már aludtak.

A bejegyzés trackback címe:

https://sysy-mia.blog.hu/api/trackback/id/tr874803969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása