Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sysy és Mia

Két prostituált életéről szól a blog. A történet fiktív. Bár néhány részét valóban egy prosti mesélte el, de az is ki lett színezve. "Mi is emberek vagyunk! Csak más a munkák! Jó lenne, ha ezt felfognák végre!"

Friss topikok

  • Krisztián M: Kár, hogy leálltál. (2016.11.15. 15:07) Mia-...
  • bemaor: Jelentem: javítva! Csak neked! :) Nem tudom, hogy találkoznak-e....mindig írás közben születnek a ... (2012.10.10. 11:59) Sysy-Balázs
  • bemaor: Köszi. Nem hagyom abba. Beleolvastam abba a blogba. Nagyon jó az írás, viszont túlságosan élet sza... (2012.10.03. 14:53) Sysy-Tragédia
  • bemaor: @fddd2b42c308148470b7140279ce8a4e: köszi. Üdv újra itt! :) (2012.09.14. 13:26) Kezdetek- Sysy

Szerzők

Kezdetek- Sysy

2012.09.14. 11:28 | bemaor | 2 komment

Sysy. Ez csak a művészneve. Eredetileg Szilvia.
Egy szegény faluban született valahol a Nyírségben. Munkanélküliségben, éhezésben, és nyomorban nőtt fel.
14 évesen beleszeretett egy fiúba. Akkoriban azt gondolta, ha odaadja az ártatlanságát, azzal férjet fog magának. Tévedett. A fiú két alkalom után eltűnt az életéből. Sysy pici szíve pedig összetört.
Nem értette miért ide született, miért kell így élnie és most még ez a fiú is átverte. A maga 14 évével megtörtebb volt, mint egy 50 éves. Kilátástalannak ítélte meg a jövőjét. Napszámba járt dolgozni a földekre.
Csinos kis lány volt. Hosszú, fekete haja a derekáig ért. 170 cm magas, karcsú derekú, hosszú lábú kis cigány lány volt. Korához képest kifejezetten fejlett.
A munkaadója néha hazavitte kocsival. Csokit, bonbont vett neki. Meghallgatta. Sysyből pedig folyt a szó. Ez így ment 2 hónapig. Kedves volt az öreg. Öreg? 52 éves. Sysyhez képest öreg.
Egy nap aztán megkérdezte:
-Nem akarsz keresni 10ezer forintot?
Havonta keresett 40ezret. Hogyne akart volna?
-Mit kell érte csinálni?-kérdezte mosolyogva.
-Voltál már fiúval. Én csak annyit kérek ezért a pénzért, hogy a szádat használd.
-A számat?-nem értette hirtelen. Az öreg a farkára mutatott.
-Tudod...
Sysy elpirult. Kuszaság volt a fejében. 10ezer! Olyan sok pénz. Meg hát csak a számmal....de annyira öreg. Viszont kedves. Habozott.
Az öreg kedvesen megsimogatta az arcát.
-Nem erőltetem édes. Csak gondoltam jól jönne ez a pénz.
Úgy 5 perc töprengés után, Sysyből elvékonyodott hangon kúszott ki a kérdés.
-De nem tetszik elmondani senkinek ugye? És csak most az egyszer.
Az öreg hátradőlt a kocsiban, lehúzta a sliccét, és elővette.
Sysy odahajolt, és épp csak a végét vette a szájába. Becsukta a szemét, és arra gondolt mit vesz ebből a pénzből. Óvatosan mozdult. Fel és le.
Nem telt el sok idő. Talán 2 perc. Az öreg belemarkolt a hajába. Lenyomta a fejét, lökött kettőt, és hörögve élvezett el. Sysy majdnem megfulladt. Ökölődött. Elkapta a fejét, kinyitotta az ajtót, és hányt.
Szégyenkezve törölgette a száját. Nem nézett fel. Bámult maga elé. A könnyeivel küszködött. Az öreg közben felhúzta a nadrágját.
-Mi a baj? Nem kell ám ebből akkora ügyet csinálni. Ez a dolgok természetes útja. Minden lányból nő lesz. Te meg elég okos vagy ahhoz, hogy keress is vele egy kis pénzt Fogd fel így!-azzal odadugta a pénzt az ölébe.

"Végül is igaza van! Nem csináltam semmi rosszat. Meg amúgy sem tudja meg senki. Soha. Meg amúgy is csak most az egyszer...."

Aznap éjjel sokat gondolkodott. Undorító volt a dolog, de végül is nem tartott túl sokáig. Ha csak egy héten egyszer leszopná az öreget, megkeresné a havi bérét. Ez annyira sok pénz. Az öreg meg biztosan nem mondja el senkinek, hisz megígérte. Meg mit szólnának a faluban. Olyan hamar gazdag lehetne. Elmehetne innen. Pestre költözne. De előte,venne szép ruhákat, körömlakkot, meg azt a szép babát, amit a városban látott egy kirakatban. 3000 forint volt. Azt simán megvehetné. Jaj, de gyönyörű is volt az a baba! Szőke haja volt, és kék szeme. A ruhája meg csillogó! Senkinek nincs olyan szép babája errefelé...

Gyerek volt még. Naiv, befolyásolható, megtört szívű kislány.

A bejegyzés trackback címe:

https://sysy-mia.blog.hu/api/trackback/id/tr944776758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fddd2b42c308148470b7140279ce8a4e 2012.09.14. 13:05:19

de jó újra olvasni téged, köszi
megy is rss-be:)
süti beállítások módosítása