Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sysy és Mia

Két prostituált életéről szól a blog. A történet fiktív. Bár néhány részét valóban egy prosti mesélte el, de az is ki lett színezve. "Mi is emberek vagyunk! Csak más a munkák! Jó lenne, ha ezt felfognák végre!"

Friss topikok

  • Krisztián M: Kár, hogy leálltál. (2016.11.15. 15:07) Mia-...
  • bemaor: Jelentem: javítva! Csak neked! :) Nem tudom, hogy találkoznak-e....mindig írás közben születnek a ... (2012.10.10. 11:59) Sysy-Balázs
  • bemaor: Köszi. Nem hagyom abba. Beleolvastam abba a blogba. Nagyon jó az írás, viszont túlságosan élet sza... (2012.10.03. 14:53) Sysy-Tragédia
  • bemaor: @fddd2b42c308148470b7140279ce8a4e: köszi. Üdv újra itt! :) (2012.09.14. 13:26) Kezdetek- Sysy

Szerzők

Sysy-Tervek

2012.10.08. 14:04 | bemaor | Szólj hozzá!

Felhívta a kisöreg lányát. Árulták a lakást. Nem sok sikerrel. Megbeszélte velük, hogy bérelné. Belementek. A következő egy hétben még Gábornál lakott. Addig felújította a lakást, meg kivett egy másikat is, a munkához. Felkeresett egy esti iskolát. A börtönben kapott papírt arról, hogy meg van 2 éve az érettségiből. Egy év alatt leadják a harmadik, negyedik osztályos anyagot, így egy év múlva vizsgázhat. Jól alakultak a dolgai. Beköltözése után két héttel tartott egy lakás avató bulit. Kata ott mesélte, hogy van egy egyetemista csaj, aki nem tudja fizetni a sulit, emiatt szintén áruba bocsájtotta a testét. Most helyet keres. Megbeszélték, hogy hétfőn leülnek vele dumálni. Így is lett. Egy kávézóban találkoztak. Sysy már előbb ott volt. Kata egy vörös hajú, dekoratív, magas, de olyan kis bögyös-faros lánnyal az oldalán érkezett.
-Szia! Zsuzsa vagyok.-nyújtotta kezét.
-Szia. Sysy.
Kata 10 perc után el is ment. Ők még egy órát beszélgettek. Zsuzsa jogot tanult. Másod éves volt. A tandíjat a szülei fizették egy évig, de apukája fél éve meghalt. A család nehéz helyzetbe került, így már nem tudták finanszírozni Zsuzsa tanulmányait. Már pont feladta volna, amikor egy lány mesélt neki erről a lehetőségről. Először ódzkodott a dologtól, de tekintve, hogy Szombathely messze van,itt nem ismeri senki, a diákhitelt nem tudná fizetni, nem igazán volt más lehetősége. Ügyvéd akar lenni. Kis kora óta ez volt minden vágya. Ennyi áldozatot megér a dolog.
Együtt mentek fel a lakásba. Sysy odaadta a kulcsokat. Úgy egyeztek meg, hogy a hétfő, szerda, péntek Zsuzsáé, a kedd, csütörtök, szombat, vasárnap Sysyé. Mindent felesbe fizetnek. Majd, amikor Zsuzsa arról panaszkodott, hogy milyen rossz az egyetemi kollégium, Sysy felajánlotta neki a kisebbik szobáját. Zsuzsa a nyakába ugrott.
-El sem hiszem. Úristen! De jó. Nem fogok sok vizet zavarni ígérem. Hétvégén úgy is haza megyek anyához. Hétköznap meg vagy suliban leszek, vagy itt.
-Ha zavarnál nem adnám ki a kis szobát-nevetett Sysy.

Az első két hét nehezen indult. Kata passzolt át egy-két ügyfelet. De aztán szépen beindulni látszott a dolog.Egy hónap múlva feladott egy hirdetést a neten. Arra már bőven volt jelentkező.
Zsuzsával szépen megvoltak.

Volt egy férfi, aki heti kétszer ment Sysyhez. De heti egyszer csak beszélgetni akart. Sysy nem bánta. Szimpatikus volt neki Balázs. Magas, vékony, 35 éves, kedves, jó humorú, és az ágyban iszonyat gyengéd férfi. Sysy minden alkalommal elélvezett vele. Az egyik beszélgetős estén, Sysy odasimult Balázshoz, és elkezdte simogatni a mellkasát.
-Ma csak dumálunk nem?-kérdezte Balázs mosolyogva.
-Kívánlak.-lihegte fülébe Sysy.
Csókolgatni kezdte a nyakát. Balázs csak ült, és egyre szaporábban vette a levegőt. Sysy teljesen lázba jött. Lehúzta a sliccét, és elővette a farkát. Odahajolt, és a nyelvével cirógatta. Balázs alig kapott levegőt. Sysy az ölébe ült. De nem ült bele a farkába, csak fel-le mozgott. Balázs teljesen felpörgött. Elkapta Sysy derekát, és átfordította a hátára. Fölé kerülve azonnal belé hatolt. Mélyen benyomta. Ott tartotta egy pár másodpercig, majd egyre ritmusosabban kezdte el kefélni. Hol felemelkedett, Sysy két lábát a vállára téve, hol ráfeküdt. Olyankor Sysy úgy érezte összeolvadnak. Megcsókolta. A csókja édes volt. Sysy szíve megdobbant. Élete addigi legjobb szexe volt.
Amikor Balázs elment Sysy úgy érezte legszívesebben táncolna. Repülne, pörögne. Széles vigyorral a száján, széttárt karokkal ugrott az ágyra. Bahunyta a szemét, és Balázsra gondolt. Milyen szép is volna. Kopogtak.
"Ne álmodozz kislány! Ilyen csak a mesékben van! Te meg nem vagy hamupipőke!" -ezekkel a gondolatokkal terelte vissza magát a valós életbe. Ajtót nyitott. Rezzenéstelen arccal invitálta beljebb következő ügyfelét.

A bejegyzés trackback címe:

https://sysy-mia.blog.hu/api/trackback/id/tr64826676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása