Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sysy és Mia

Két prostituált életéről szól a blog. A történet fiktív. Bár néhány részét valóban egy prosti mesélte el, de az is ki lett színezve. "Mi is emberek vagyunk! Csak más a munkák! Jó lenne, ha ezt felfognák végre!"

Friss topikok

  • Krisztián M: Kár, hogy leálltál. (2016.11.15. 15:07) Mia-...
  • bemaor: Jelentem: javítva! Csak neked! :) Nem tudom, hogy találkoznak-e....mindig írás közben születnek a ... (2012.10.10. 11:59) Sysy-Balázs
  • bemaor: Köszi. Nem hagyom abba. Beleolvastam abba a blogba. Nagyon jó az írás, viszont túlságosan élet sza... (2012.10.03. 14:53) Sysy-Tragédia
  • bemaor: @fddd2b42c308148470b7140279ce8a4e: köszi. Üdv újra itt! :) (2012.09.14. 13:26) Kezdetek- Sysy

Szerzők

Mia-Réka

2012.10.03. 14:58 | bemaor | Szólj hozzá!

Reggel. Gyomorideg. Hányinger. "Hívni fog? Hívni fog!!! Nem fog hívni..csak kihasznált. Olyan, mint a többi. Nem ő más!" Nem tudta mit gondoljon. Sem enni, sem koncentrálni nem tudott. Csak Andrea járt a fejében. Az nem lehet, hogy ennyire félre ismerte. Három nap telt el, ebben a melankolikus hangulatban. Az érzelmei teljes skáláját megélte. Hol éktelen haragot, hol bosszúvágyat, de leggyakrabban mérhetetlen szomorúságot, és csalódottságot érzett. A negyedik nap megcsörrent a telefon. Azonnal felkapta.
-Andrea!
-Nem, nem Andrea vagyok, hanem anya.
-Anya?-nem hitte el, hogy az anyukája hangját hallja. Hirtelen törtek rá az emlékek. Szeme könnybe lábadt, torkán gombóc lett. Elakadt a szava.
-Halló! Itt vagy?
-Itt.-nyöszörögte.
A vonal túl oldalán is sírás hallatszott.
-Gyere....haza.....nem....harag..szom....csak.....gyere...-s
zaggatottan, és halkan beszélt az anyukája. Mia nem szólt, csak hallgatta, miközben a könnyeit nyelte.
-Honnan tudod a számom?
-Zsolt barátjától.
-Zsolt?-minden érzeleme eltűnt.-Honnan ismered Zsoltot?
-A húgodnak udvarol. Nagyon rendes fiú. Aggódik érted. Ő segített előkeríteni a telefonszámod. Azt is kiderítette, hogy mit csinálsz. Azt tudjuk, hogy Olaszországban vagy, de hogy hol azt nem. Nem haragszunk. Sem én, sem apád. Gyere haza, és felejtsük el ezt a borzalmat!
-Rékával jár?
-Igen, de nem figyelsz rám.
-Rékával?
-Szívecském, hallod mit mondok?
-Add Rékát!
-De drágám..
-Add Rékát!!!-üvöltötte.
Csend. Egy perc csak, de élete egyik leghosszabb perce volt.
-Szia.
-Réka, válaszolj őszintén! Bántott téged az az állat?
-Ki?-cérna vékony hangon jött a kérdés.
-Zsolt.
-Gyere haza, jó?
-Ott van? Ott van ugye? Bántott. Téged is bántott. Válaszolj! Csak mondj egy igent, vagy egy nemet!
-Igen.
-Nem megyek haza! Ahogy tudsz, hívj fel! Egyedül legyél!
Lecsapta a telefont. Úristen! Ennek sosem lesz vége? A kis húga. Nem lehet igaz! Ő nem kerülhet ide. Mit csináljon? Kiben bízzon?
Andreát egy szemvillantás alatt elfelejtette. Csak Rékára tudott gondolni. Bianka észre vette, hogy nincs valami rendben.
-Történt valami?
A kérdésre Mia elsírta magát. A lányok körbe ülték, és döbbenten hallgatták.
-Ki kéne nyírni azt a szemetet.-vágta oda ridegen Inez.
-Szöktessük meg!-mondta nemes egyszerűséggel Mária asszony.-Itt meghúzhatja magát. Hétvégente pultozhatna, elkél a segítség a lányoknál. No meg egy takarítónő sem ártana. Nem bírom már úgy a munkát, mint rég.
-De ő nem olyan lány..
-Tudom kedves. Nem kéne itt laknia. Lakhatna odaát, nálunk. A garázs fölött van egy kis garzon. Ott elférne. Ki szoktam adni, de most már két hónapja nem találok albérlőt. Nem fizetne, de cserében rendben tartaná a házam. Hétvégén pultozna. A jatt nem rossz. Heti kétszer meg kitakarítaná a bárt. Kapna 800 eurót. Ő is jól jár, meg én is. Megszakadnia sem kell. Nálam elég, ha heti egyszer kitakarít. Úgy is mindig itt vagyok.
-Megkérdezem mit szól hozzá.
Két napig semmi. Folyamatosan a telefont leste. Eldöntötte, hogy holnap reggel felhívja az anyját.
Éjfél volt, amikor a pultos lány futva vitte oda a telefont Miának. A lányok szorosan körbe ülték. Hihetetlen összetartást mutattak. annak ellenére, hogy a legapróbb dolgokon képesek voltak vitázni, most mindenki egyként állt Mia, és a húga mellett.
-Szia!-suttogta Réka.-Nem tudok hangosan beszélni. Anya meghallja.
-Réka. Hogy keveredtél össze ezzel a féreggel?
-Odajött a sulinál, és azt mondta mutatni akar valamit rólad. Egy videó volt, amin te voltál. Több fiúval. Azt mondta, hogy aggódik érted, és segíteni akar. Iszonyat kedves volt. Elvittem haza. Anya totál kikészült. Zsolt azt mondta, hogy egy Attila nevű fiú vitt ebbe bele téged. Hittünk neki, bár azt nem értettem, hogy nem engedte a rendőrséget belevonni. Arra hivatkozott, hogy Attila egy gengszter, és tuti megölne téged. Hagytuk, hogy ő irányítson. Közben el kezdett udvarolni. Annyira figyelmes volt...-elsírta magát.
-Nyugodj meg! Nem lesz semmi baj!
-Szóval beleszerettem. Összejöttünk. Ő vette el a szüzességem is. Hittem neki. Aztán egyik este nála aludtam, de neki el kellett menni. Ott maradtam. Gondoltam dvd-zek, amíg megjön. Te voltál a filmen. Ütött-vágott. Meg erőszakoskodott veled. Nem értettem. Amikor megjött kérdőre vontam. Válaszok helyett, egy kiadós verést kaptam. Azt mondta, hogy ha jól viselem magam, nem jutok oda ahova te, de ha pofázok, ő kinyírja az egész családomat. Mia, nagyon félek tőle.
-Ne félj! Mindent megoldunk!-majd elmondta neki a tervet. Elmesélte vele hogy történt, meg hogy pont Attila húzta ki őt Zsolt karmai közül. Réka elsőre nem akart belemenni, mondván, hogy a szüleit félti. Mia elmagyarázta neki, hogy ez a legjobb megoldás, és ha már ő biztonságban lesz, feljelenthetik Zsoltot. Csak kéne valami bizonyíték.
-Az van! Elloptam azt a dvd-t!
-Ügyes kislány.
Ezután lebeszéltek minden apró részletet. Amíg Mia a húgával egyeztetett, addig Mária asszony a saját fiával, Hans-szal, aki nem mellesleg a kidobó volt a bárban. Két méter magas, 130 kilós szekrény, tar kopasz fejjel, és igen mogorva tekintettel. Amúgy jó szívű fiút takart, ez a marcona külső. Ő fog elmenni Rékáért.

Két nap múlva, ahogy megállt a fekete BMW a ház előtt, Mia feltépte az ajtót, és rohant az autóhoz. Megölelték egymást, és sírtak. Mária asszony átvitette a csomagjait a kis lakásba, míg a két lány bement a bárba. Aznap este Mia nem dolgozott. Átbeszélgették az éjszakát.
Másnap reggel az első dolguk az volt, hogy felhívták a szüleiket. Miután letisztázták, hogy Zsolt nincs jelen, elmeséltek mindent. Ezután a szülők néztek Pordenone központjában egy apartmant. A rendőrségi feljelentést követően, azonnal kimentek lányaik után.
Mia megdöbbent azon, hogy az ő konzervatív, sznob szülei mekkora kedvességgel, és tisztelettel beszélnek Mária asszonnyal, meg a lányokkal. Bár azt nem értették Mia miért nem hagyja abba azonnal ezt az egészet, hisz pénzük van, tudják támogatni. Mia nem akarta feladni a függetlenségét. A szülők beletörődtek. egyszer már elveszítették a lányukat, nem kockáztattak. Azt megígértették, hogy Réka szigorúan csak takarít, és pultozik. Illetve, ahogy Zsolt rács mögé kerül haza megy. Egy hetet voltak kinn. Mia nem dolgozott. Együtt voltak, mint rég...

Amikor elmentek a szülei, minden visszazökkent a régi kerékvágásba. Ekkor kezdett gondolkodni Andreán. Réka unszolására úgy döntött, hogy felhívja...

A bejegyzés trackback címe:

https://sysy-mia.blog.hu/api/trackback/id/tr444817944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása