Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sysy és Mia

Két prostituált életéről szól a blog. A történet fiktív. Bár néhány részét valóban egy prosti mesélte el, de az is ki lett színezve. "Mi is emberek vagyunk! Csak más a munkák! Jó lenne, ha ezt felfognák végre!"

Friss topikok

  • Krisztián M: Kár, hogy leálltál. (2016.11.15. 15:07) Mia-...
  • bemaor: Jelentem: javítva! Csak neked! :) Nem tudom, hogy találkoznak-e....mindig írás közben születnek a ... (2012.10.10. 11:59) Sysy-Balázs
  • bemaor: Köszi. Nem hagyom abba. Beleolvastam abba a blogba. Nagyon jó az írás, viszont túlságosan élet sza... (2012.10.03. 14:53) Sysy-Tragédia
  • bemaor: @fddd2b42c308148470b7140279ce8a4e: köszi. Üdv újra itt! :) (2012.09.14. 13:26) Kezdetek- Sysy

Szerzők

Mia-Andrea

2012.10.01. 13:58 | bemaor | Szólj hozzá!

Gyorsan telt az idő. Szinte nem is csinált mást, csak dolgozott, és aludt. Biankával, és Trixivel baráti lett a kapcsolatuk. Sokat beszélgettek, nevetgéltek, és ha úgy adódott együtt mentek vásárolgatni is. Lassan kialakult egy vendég köre is. Perverzebb, csak a hajba-élvezős, meg még egy fazon volt, akinek karmolni kellett a hátát. A többi aránylag normálisnak mondható. Trixi durva dolgokat mesélt. Volt egy öreg pali, akit pelenkázni kellett.
Szóval csak úgy repült az idő. Karácsonykor a legtöbb lány hazament. Trixi maradt egyedül, meg Mia. Megajándékozták egymást, majd kinyitottak. A pultban Mária asszony tevékenykedett. Nagy forgalomra nem számított, de ha már ott vannak, gondolta kinyit.
Már 11 óra is elmúlt, de forgalom még nem volt. El is döntötték, hogy éjfélkor bezárnak. Ekkor jött egy három fős társaság. Fiatalok és jól öltözöttek voltak. Iszogatni kezdtek. A lányokat is meghívták egy italra, majd a háromból ketten felmentek Trixivel szobára. Mia ott maradt a harmadikkal. németül folyt a beszélgetés.
-Andrea vagyok.
Mia elnevette magát.
-Bocs, csak nálunk az Andrea egy lány név.
Jókat nevettek. Észre sem vették, és a másik két fiú már végzett is. Hajnali háromkor mentek el. Mia sajnálta, hogy nem volt semmi. Andreával még ingyen is szívesen együtt lett volna. A karácsonyt követte a szilveszter. Óriási buli volt a bárban. Minden lány sokat keresett. Elsején nem voltak nyitva. Délután háromkor kopogtak Mia szobájának ajtaján. Mária asszony volt.
-Gyere le kislány! A karácsonyi pali van itt.
Mia rohant a lépcsőn. Kis híján összetörte magát.
-Szia! Hát te?-próbált némi flegmaságot magára erőltetni.
-Gondoltam meglátogatlak. Nincs kedved kocsikázni?
-De van.-vágta rá olyan gyorsan, hogy Andrea elnevette magát.
Egy parkolóban álltak meg az egyik hegytetőn. Csodás volt a kilátás. Este nyolcig beszélgettek. Mia elmesélte hogy került ide. Andrea megdöbbenve hallgatta.
-Olyan, mint egy film. Az ember nem is hiszi, hogy tényleg vannak ilyen férgek, akik tönkre teszik ártatlan lányok életét, addig amíg nem találkozik valakivel, akivel ez megtörtént. De nem értem, miért nem hagyod abba?
-Nincs hova mennem. De nem ezt tervezem életem végéig. Csak most gyűjtenem kell. Ha lesz annyim, abba hagyom. Tanulni szeretnék. Egy valami biztos csak, Magyarországra nem megyek vissza többé!
Kilenc óra lett mire visszaértek a bárhoz. Andrea átölelte, és hosszan megcsókolta.
-Szeretnék találkozni veled máskor is.
-Hát, tudod hol találsz.
-Nem, itt nem! Beszéljük meg, hogy ha van szabadidőd, felhívsz!
-Jó.-pirult el Mia.
A következő két hónapban heti 2-3 alkalommal találkoztak. Csókolóztak, beszélgettek. Mia belehabarodott teljesen Andreába. Március eleje volt, amikor Andrea felvitte a lakására. Udine központjában élt. A lakása olyan tipikus agglegényes kis lak volt.Kicsit kupis, kicsit szedett-vedett, de feltűnően tiszta. Andrea spagettit főzött. Megebédeltek, majd leültek a nappaliban beszélgetni. A beszélgetésből hamar csókolózás lett. Andrea finom volt, és gyengéd. Lassan vetkőztette Miát. Közben végig csókolta a testét. Ahogy összeforrtak, Mia annyira boldognak érezte magát, mint még soha. Minden percét élvezte az aktusnak. Amikor visszaért, akkor érezte csak rosszul magát. "Mi lesz most? hogy feküdjön le másokkal?"
Bianka vállán pityeregte ki magát.
-Kicsi lány! Ne a szíveddel gondolkodj! Nem akarlak elkeseríteni, de lehet, hogy soha többé nem látod. Megkapta, amit akart. Nem hiszem, hogy visszajönne..
Mia fejében teljes káosz uralkodott.
Soha nem undorodott attól annyira, amit csinál, mint aznap este...

A bejegyzés trackback címe:

https://sysy-mia.blog.hu/api/trackback/id/tr764813486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása