Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sysy és Mia

Két prostituált életéről szól a blog. A történet fiktív. Bár néhány részét valóban egy prosti mesélte el, de az is ki lett színezve. "Mi is emberek vagyunk! Csak más a munkák! Jó lenne, ha ezt felfognák végre!"

Friss topikok

  • Krisztián M: Kár, hogy leálltál. (2016.11.15. 15:07) Mia-...
  • bemaor: Jelentem: javítva! Csak neked! :) Nem tudom, hogy találkoznak-e....mindig írás közben születnek a ... (2012.10.10. 11:59) Sysy-Balázs
  • bemaor: Köszi. Nem hagyom abba. Beleolvastam abba a blogba. Nagyon jó az írás, viszont túlságosan élet sza... (2012.10.03. 14:53) Sysy-Tragédia
  • bemaor: @fddd2b42c308148470b7140279ce8a4e: köszi. Üdv újra itt! :) (2012.09.14. 13:26) Kezdetek- Sysy

Szerzők

Mia-Elég volt!

2012.09.19. 10:25 | bemaor | Szólj hozzá!

19 éves koráig tűrte Zsolt kínzásait. Sok mindenen ment át ez alatt az idő alatt. Lelkileg annyira tönkre ment, hogy elszúrta a főiskolai felvételit is. A szülei adtak neki egy év pihenőt. Egy év múlva viszont újra jelentkeznie kell.
Zsolt nem kímélte az elmúlt időszakban. Először csak heti egyszer kereste meg egy-egy szopás erejéig, később viszont már többed magával kapta el. Garázsban, elhagyott épületekben, vagy éppen kocsik hátsó ülésén kényszerítették ki belőle az örömszerzést. Szégyenlte magát. Főként azért, mert előfordult, hogy élvezte.
Volt egy alkalom, amikor a garázsban ledobott matracon, hárman estek neki. Az egyik fiú elkezdte nyalni. Furcsa melegség öntötte el. Elkapta a hév, és miközben élvezett, belemarkolt a fiú hajába, és azt üvöltötte:
-Basszatok meg!!
Nem kellett kérnie. A három fiú egymást váltva kefélte meg.
Amikor végeztek elégedettséget, később szégyent érzett.

Volt Zsolt barátai között egy fiú, aki Olaszországban dolgozott. Egy-egy orgia után, amikor Zsolték elmentek, felajánlotta Miának, hogy hazaviszi. Előfordult, hogy Mia elsírta magát, akkor vigasztalgatta is. Egyszer mesélt egy lány barátjáról, aki Olaszban úri kurvaként dolgozik, és kő gazdag lett belőle. Mia eljátszott a gondolattal. Itthon nincs maradása, ezt tudta. Zsolt előbb- utóbb megtalálja. Fősulira sem akar menni, hisz ha ott is híre megy, mi lesz vele? A szülei kikergetik a világból a sok elvárással. Saját kezébe kell vennie a dolgokat.
Miután Attilával lebeszélte a részleteket, közölte szüleivel, hogy ő elmegy világot látni. Természetesen óriási csete-paté kerekedett a dologból. Még a rendőrséget is kihívták. A biztosúr közölte, hogy a szülők nem tehetnek semmit, tekintve, hogy Mia 19 éves.
-Ha elmész, vissza se gyere! Kitagadunk, ha most rögtön nem fordulsz meg!!!-ezekkel a szavakkal engedték útjára Miát a szülei. A könnyek forrón csorogtak végig az arcán. Nem nézett hátra.
A szomszéd utcában Attila várta. Nem szólt semmit, csak bedobta a böröndjét a csomagtartóba, majd beült a fiú mellé. Sóhajtott egy nagyot.
-Mehetünk.-mondta
Nem beszélgettek. Attila vezetett, Mia aludt.
Arra kelt, hogy megálltak.
-Itt vagyunk.

Hát megtette. Eljött otthonról. Ott hagyott mindent és mindenkit.

A bejegyzés trackback címe:

https://sysy-mia.blog.hu/api/trackback/id/tr574787597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása