Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sysy és Mia

Két prostituált életéről szól a blog. A történet fiktív. Bár néhány részét valóban egy prosti mesélte el, de az is ki lett színezve. "Mi is emberek vagyunk! Csak más a munkák! Jó lenne, ha ezt felfognák végre!"

Friss topikok

  • Krisztián M: Kár, hogy leálltál. (2016.11.15. 15:07) Mia-...
  • bemaor: Jelentem: javítva! Csak neked! :) Nem tudom, hogy találkoznak-e....mindig írás közben születnek a ... (2012.10.10. 11:59) Sysy-Balázs
  • bemaor: Köszi. Nem hagyom abba. Beleolvastam abba a blogba. Nagyon jó az írás, viszont túlságosan élet sza... (2012.10.03. 14:53) Sysy-Tragédia
  • bemaor: @fddd2b42c308148470b7140279ce8a4e: köszi. Üdv újra itt! :) (2012.09.14. 13:26) Kezdetek- Sysy

Szerzők

Mia-Olaszország, Pordenone

2012.09.25. 12:09 | bemaor | Szólj hozzá!

-Megjöttünk.
-Hol vagyunk?
-Tarvizióban. Itt megvárjuk a lányokat. Innen ők visznek tovább.
Mia elbizonytalanodott. Attila rögtön észre is vette.
-Ha meggondoltad magad, szívesen hazaviszlek.
"Haza? Hova? A szüleihez nem mehet."
-Nem , nem. Csak hát azt hittem végig te viszel.
-Figyelj! A számomat tudod. Bármikor hívsz, és én eljövök érted. Jó?
-Jó.
Egy órát vártak, mire megérkeztek Miáért. Egy elég kövér, alacsony, ősz hajú, agyon sminkelt, de iszonyat kedves mosolyú, 60 év körüli nő, és egy szintén alacsony, bozontos, vörös, sőt inkább piros hajú, vékony nő. Neki nem tudta megsaccolni a korát, mert az alakja bomba volt, de az arca, olyan, mint egy aszalt szilva.
A néni németül üdvözölte.
-Frau Maria vagyok. Beszélsz németül?
-Igen. Jó napot kívánok! Mia a nevem.
-Tegeződjünk kedves! Mi olyanok vagyunk, mint egy család. Anyád helyett anyád leszek.
-Szia. Én Bianka vagyok.-szólt magyarul a másik nő.
-Szia. Magyar vagy?
-Igen.
Némi beszélgetést követően, beszálltak a kis piros furgonba, és elindultak.
Pordenone nem volt túl messze.
Egy hatalmas ház elé kanyarodtak be. Az udvar tiszta volt, és rendezett. A ház előtt 20-25 parkolóhely volt. Maga a ház bordó színben pompázott. Az ajtók, és ablakok körül kőberakással. Az előtérben ruhatár, és női-férfi wc volt. A falak narancssárgák voltak, rengetek tükörrel. Innen egy nagyon tágas helységbe értek. Középen egy 2 méter széles, terem hosszúságú színpad volt, öt rúddal. Ettől jobbra öt, magas fallal körülvett box sorakozott, sötét bordó, nehéz bársony függönnyel, ami most mind az ötön félre volt húzva. Minden boxban egy-egy műbőr sarokülő, meg egy fotel, előtte kis asztalkával. Látszott a műbőrön, hogy elég sokan ülhettek már rajta, mert ütött-kopott volt. A színpadtól balra asztalok voltak, karfás székekkel. Mögöttük pedig egy elég hosszú pult. Az egész terem UV-fényben úszott, csak a pultban volt valamivel világosabb. A pult mellett, a bejárattól legmesszebb eső sarokban egy gyöngyfüggönyös ajtó volt. Arra tessékelték tovább Miát. Az ajtón túl rögtön egy lépcsősor vezetett fel az emeletre. Odafent egy szűk folyosóra érkeztek. A plafonon piros lámpák. A jobb oldali fal teli tükrökkel, a bal oldali falon öt egyforma ajtó.
-Tiéd a leghátsó szoba.-szólt Bianka kedvesen, majd elcsusszant Mia mellett, és miközben kivette egyik kezéből a bőröndöt, előre sietett.
A szobák egyformák voltak. A bejárat egy szűk kis előtérbe nyílt. Jobbra egy ajtó. Mögötte a fürdő, wc-vel, tusolóval. A legegyszerűbb csempével. Semmi luxus. Viszont szép tiszta volt. Az előtérből egyenesen egy közepesnek mondható szobába értek. Balra fésülködő asztal, Szemben franciaágy, a falon beépített szekrény tükrös ajtókkal.
-Pakolj le, aztán gyere le. Bemutatunk a többi lánynak.

Odalenn, az egyik boxban ültek a lányok. Hangosan beszélgettek. Egymás szavába vágva. németül. Mia bátortalan léptekkel indult el feléjük.
-Gyere-gyere!-intett neki Mária asszony. Mia leült mellé. Mária a combját simogatta, miközben sorolni kezdte a lányokat.
-Biankát már ismered, mellette Glória, Inez, és Trixi.

A lányok:
Bianka: 35 éves, vékony, alacsony, vörös hajú. Magyar. 17 évesen szült, a szülei nevelik a fiát, aki már 18 éves, és úgy tudja, hogy Bianka a testvére. Öt hetet dolgozik, egy hetet otthon tölt. Szinte minden pénzével a szüleit segíti. Szűk szavú, de maximálisan kedves, és illedelmes.
Táncosként kezdte.

Glória: 22éves, sportos testalkatú, hosszú, barna hajú. Román. Beszél magyarul. Önszántából lett kurva. Mindig is az akart lenni. Ő a leg-bevállalósabb a lányok közül. Elég sok a perverz vendége. Nagy szájú, kicsit agresszív.

Inez: 26 éves, nagyon magas, kicsit fiús testalkatú, kopaszra nyírt. A fején tetoválás. Német. Kimért, szúrós tekintetű. Rengeteg parókája van. Nem túl barátkozós. Felsőbb rendűnek hiszi magát. Neki az anyja is kurva volt.

Trixi: 29 éves, duci, alacsony. Derékig érő, egyenes, fekete hajjal. Nagy mellei, és nagy feneke van. Szlovák. Ő is beszél magyarul, bár nem túl jól. Szinte mindig nevet. Iszonyat kedves, és jó kedélyű. Ő pornózott egy jó ideig, végül itt kötött ki.

Aznap este munkába is kellett állnia. A szobáért és az ellátásért havi 1000 eurót kell fizetnie a lányoknak. Amit efölött keresnek az az övék. semmi nem kötelező. A rendszer a következő: este 6kor nyitnak, hajnal 5ig. Táncolni az táncol, aki akar. De megéri, mert a bugyi-pénz se kevés. Koktélt fogadhatnak csak el a vendégektől. Abból nem jár pénz. A szopást elintézhetik a boxban, ha mást nem akar a kuncsaft. A pénzt a pultban lerakhatják. Minden lánynak van egy kazettája. Ha valaki szexet akar, akkor azt a pincérlányoknál jelezheti, aki miután felmérte a vendég igényeit, ajánl egy lányt. Összedolgozásért Mária asszony azonnal kirúgja az embereket.
Miának is össze kellett írnia mit vállal, és mit nem.
Szopás, anál, segédeszköz, gruppen igen. Perverz dolgokat nem.

Az első munkanap.
Fáradt volt. Hosszú volt az út, meg sok volt az információ is. Nem volt kedve táncikálni. Csak ücsörgött, a nekik fenntartott asztalnál. Nyitás után két órával megtelt a hely. Minden lány pörgött. Ő meg majdnem elaludt. Krisztina, az egyik pultos ment oda hozzá, hogy az egyik VIP vendégük várja a hármas boxban. Idős, kövér, zsíros képű, de iszonyat gazdag pali terpeszkedett a sarokülőn.
Mia behúzta maga mögött a függönyt.
-Mennyiért szopsz?
-50 euró.
-És, ha a szádba akarok élvezni?
-150.
-A többi lány 100ért csinálja.
-150.-mondta kimérten Mia.
A férfi mosolyogva dobta az asztalra a pénzt.
Mia letérdelt a lábai közé, lehúzta a sliccét, és elkezdte szopni. Úgy érezte soha nem lesz vége. Nem is volt kemény a hapsi farka. Neki meg már kezdett fájni a térde. Amikor elélvezett az ember, úgy rászorította Mia fejét az ülepére, hogy Mia majdnem megfulladt.
-Nyeld le!-parancsolta.
Mia felállt, ivott egy kortyot az asztalon álló ásványvízből, eltette a pénzt, majd szétrántotta a függönyt, és visszament az asztalukhoz. Pár perc se telt bele, és megint hívták. Most szobára. Hála az égnek, egy közép korú, ápolt külsejű férfi volt. Vibrátor show-t szeretett volna, de tekintve, hogy Mia eszközileg még nem volt felkészülve, beérte egy masztival.
Mia lefeküdt az ágyra, és minden utasítását követte a férfinak. Ő, miközben parancsolgatott, oda állt az ágy mellé, és elkezdte verni. Mia nagyon nehezen tudta megállni, hogy ne röhögjön. Hihetetlen, hogy mennyire hülye emberek vannak. Több, mint fél órát túráztatta az ürge.
-Tartsd ide a fejed! A hajadba akarok élvezni. Mia odahasalt, ő pedig a tarkójára verte. De ez nem volt elég. Jól szét is kente a hajában.
-Menj, moss hajat! Azt még megnézem.
Tényleg végig nézte, ahogy Mia mosta a haját. Az előre megbeszélt 200 euró helyett 250-et hagyott az ágyon.
Az nap éjjel még két szopás. és egy sima szex volt. Összesen. 670 eurót keresett. Hajnali ötkor hulla fáradtan zuhant be az ágyba. Azonnal el is aludt.

A bejegyzés trackback címe:

https://sysy-mia.blog.hu/api/trackback/id/tr254801703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása