Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sysy és Mia

Két prostituált életéről szól a blog. A történet fiktív. Bár néhány részét valóban egy prosti mesélte el, de az is ki lett színezve. "Mi is emberek vagyunk! Csak más a munkák! Jó lenne, ha ezt felfognák végre!"

Friss topikok

  • Krisztián M: Kár, hogy leálltál. (2016.11.15. 15:07) Mia-...
  • bemaor: Jelentem: javítva! Csak neked! :) Nem tudom, hogy találkoznak-e....mindig írás közben születnek a ... (2012.10.10. 11:59) Sysy-Balázs
  • bemaor: Köszi. Nem hagyom abba. Beleolvastam abba a blogba. Nagyon jó az írás, viszont túlságosan élet sza... (2012.10.03. 14:53) Sysy-Tragédia
  • bemaor: @fddd2b42c308148470b7140279ce8a4e: köszi. Üdv újra itt! :) (2012.09.14. 13:26) Kezdetek- Sysy

Szerzők

Sysy-Budapest, a kezdet.

2012.09.20. 14:39 | bemaor | Szólj hozzá!

Nehezen indult az élete a fővárosban. Azt tudta mivel nem szeretne foglalkozni, de azt nem , hogy mit kéne helyette csinálni. Ahogy számolgatta egy pár hónapig kijön a pénzéből, de minél előbb munkát kell találnia. A nappalok hamar elmentek. Újság hirdetéseket nézegetett, állást kereset. Talált is két hét alatt. Takarítani kellett egy általános iskolában. Délután 5-től 8-ig. Nem kapott érte túl sokat, de kezdetnek nem volt rossz. Bár tudta, ha elfogy a magával hozott pénz, ez kevés lesz.
Az estéi magányosan teltek. Soha nem gondolta volna, hogy hiányozni fognak a szülei. Amíg otthon volt nem nagyon foglalkoztak vele. Általában cselédnek gondolta magát. Kedves szó nem sok jutott neki. Most viszont előfordult, hogy úgy sírta álomba magát. Néha még az is eszébe jutott, hogy haza megy. Otthon nem volt semmi gondja. A pénz is több volt. Itt nem olyan, mint ahogy elképzelte. Jó a sürgés-forgás a városban, de az emberek annyira idegenek.

Egy este megszólította a szomszéd srác.
-Szia! Este buli lesz, gondoltam szólok, hogy ne haragudj a hangoskodásért.
-Kösz. Nem gond.-és azzal lépett is volna be a lakásba.
-Neked nincs kedved átjönni?
Sysy habozott.
-Na, gyere már át. Szoktam nézni, hogy mindig egyedül vagy. Én Gábor vagyok.-a fiú nyújtotta a kezét.
-Sysy.
-Na? Akkor este? Pont fölötted lakok.
-Jó. Mikor menjek?
-10?
-Rendben, akkor 10kor.-mosolygott.
Ahogy belépett, akkor döbbent rá, hogy 9 óra. Kapkodva kezdett el készülődni. Tusolt, öltözködött, és közben vacsorát csinált a kis öregnek. Ha nem figyel oda rá, képes nem enni egész nap a bácsi.
10 óra. Elindult. Megállt az ajtó előtt. Gondolta hallgatózik egy kicsit, mielőtt becsenget. Vidám nevetgélés, és jó zene szűrödött ki a lakásból. Halkan kopogott. Nem hitte volna, hogy meghallják odabenn, de az ajtó kitárult. Ott állt Gábor. Iszonyat csinosan. Egy órája még melegítőben volt, most meg egy világos vászon nadrágban, könyékig feltűrt ujjú, a nyakánál kigombolt, fekete csíkos ingben. Alul öltözött. Ez volt az első gondolata. Érezte, hogy a forróság elönti az arcát. Farmer, póló, sport cipő. Gábor megfogta a kezét, és behúzta.
-Gyere beljebb!
Négy lány, és négy fiú volt a nagyobbik szobában. Hála a jó égnek két lány szintén farmert viselt. Sysy ettől egy kicsit megnyugodott.
Éjfélre már annyira oldott lett a hangulata, hogy mindent elmesélt az eddigi életéről. Kiderült, hogy a négy lányból kettő szintén ebből él.
Az éjszaka jó volt. Hajnalban ment haza. Végre nem egyedül töltötte az estét.
Másnap délig aludt. Amikor felkelt, bánta, hogy kitárulkozott. De már nem lehetett visszacsinálni. 3kor indult munkába. Igyekezett úgy kimenni a házból, hogy ne fusson össze senkivel. Két hétig nem is találkozott egyik, a bulin résztvevő emberrel sem, de egy délelőtt, vásárlás közben ráköszönt Kata.
-Szia Sysy!-és mire magához térhetett volna, azonnal két puszit is kapott.
-Szia.
-Mi újság? Úgy eltűntél.
-Semmi, csak egy kicsit szégyelltem magam, a múltam miatt.
-Kicsi, ami neked a múltad, az nekem a jelenem. Nincs ezen mit szégyellni! Ez is munka!

Aznap délután végig Katával volt. Kávéztak, sütiztek, vásároltak. Illetve csak Kata vásárolgatott. Sysy nem állt úgy anyagilag. Alig győzte szusszal azt a sok üzletet.
Este, munka után, leheveredett az ágyra, és azon gondolkodott, hogy pénzt csak kurvaként fog annyit keresni, amennyit szeretne. Itt meg úgysem ismeri senki. Kata is tök lazán áll ehhez az egészhez, akkor ő miért görcsöljön?
Másnap beszélt is Katával, aki nagyon segítőkész volt. Elmondta, hogy ő meg egy másik lány ketten bérelnek egy szép kis lakást a belváros közelében. Mindig megbeszélik kinek, mikor van ügyfele, és így beosztják a lakás használati jogát. Nem laknak ott, azt a lakást kifejezetten emiatt bérlik. Hozzájuk már nem tud menni, de van egy tök kedves csaj, Lilla, aki mellől pont most ment el egy lány. Kata két nap múlva össze is hozta a találkozót Lillával. Sőt! Az előre kért 100ezer forint kaukciót is kifizette Sysy helyett.
-Majd megadod. Itt egy mobil. Pár ügyfelemnek megadtam a számod. Innentől rajtad áll.
Lilla elmondta a tarifákat neki. Sysy mint valami kisiskolás mindent lejegyzetelt.

Két nap múlva csengett a mobil. Mély, férfias hang szólt bele.
-Szia. Kata adta meg a számod.
Lebeszéltek mindent. Időt, helyszínt, pénzt, és hogy mit vállal.
Kopogtak. Sysy piros fehérneműben, és egy áttetsző köntösben nyitott ajtót.
-Gyere be.
Idősebb, olyan 45-50 éves, kicsit őszes hajú, öltönyös férfi volt.
-Tölthetek egy italt?
-Nem. Ne haragudj, de nem trécselni jöttem.-közölte szigorúan a férfi.
-Rendben.
Sysy ráhasalt az ágyra. A férfi már telefonban említette, hogy hátulról akarja. Be is térdelt a két lába közé, és felrántotta a csípőjénél fogva. Miután berakta, az egyik kezével markolta Sysy csípőjét, a másikkal ütni kezdte a fenekét.
-Nyögj te ribanc!
Sysy nyögdécselni kezdett.
-Hangosabban!-üvöltött rá a férfi, és egyre nagyobbakat ütött a fenekére. Fájt neki, felsikoltott.
-Ez az!-hörgött teljesen megvadulva az ember-Sikíts csak, te kurva! Jó ugye? Szereted, ha keményen meg vagy baszva?-teljesen megvadult.
Sysy meg sikított. Ha ezt akarja...rajta nem múlik. 20 perc telt el, amikor a férfi hirtelen kihúzta a farkát Sysy-ből, elkapta a haját, magához rántotta, és elkezdte verni vele az arcát.
Két perc múlva, miközben egyik kezével Sysy haját markolta a másikkal a torkát szorította, beleélvezett a szájába. Talán egy percre ült csak le, épp egyet szusszani, és már ment is a fürdőbe. Öt perc alatt lemosakodott, és felöltözött.
-Kicsit durva voltál.-jegyezte meg halkan Sysy.
-Ja bocs. Én így szeretem. Van valami felára?
-Plusz 5ezer.
-Rendben. Tessék, akkor 25ezer ugye?
-Igen, köszi.
-Egy hét múlva jövök, lehetnél valami kurvásabb cuccban.
-Rendben. Ha gondolod ajánlhatsz az ismerőseidnek...
-Foglak.-azzal becsukta maga mögött az ajtót.

Sysy pont tusolt, amikor csörgött a mobilja. Felkapta, Lilla volt az.
-Bocsi, még a kecón vagy?
-Igen, de végeztem 5 perc és jöhetsz.
-Nem , nem, csak van egy pali, aki két csajjal akarja. Gazdag, biztos tejel rendesen, benne vagy?
-Veled?
-Persze. Majd elbohóckodunk neki.
-Oké.

Egy óra múlva nyílt az ajtó. Sysy már majdnem elaludt unalmában. hirtelen felült. Lilla egy elég jóképű férfival lépett be. Kacarászott miközben belökte a férfit a fotelba, majd a fotelt szembe fordította az ággyal.
-Szia édes!-heveredett le Sysy mellé.....

A bejegyzés trackback címe:

https://sysy-mia.blog.hu/api/trackback/id/tr694790530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása