Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sysy és Mia

Két prostituált életéről szól a blog. A történet fiktív. Bár néhány részét valóban egy prosti mesélte el, de az is ki lett színezve. "Mi is emberek vagyunk! Csak más a munkák! Jó lenne, ha ezt felfognák végre!"

Friss topikok

  • Krisztián M: Kár, hogy leálltál. (2016.11.15. 15:07) Mia-...
  • bemaor: Jelentem: javítva! Csak neked! :) Nem tudom, hogy találkoznak-e....mindig írás közben születnek a ... (2012.10.10. 11:59) Sysy-Balázs
  • bemaor: Köszi. Nem hagyom abba. Beleolvastam abba a blogba. Nagyon jó az írás, viszont túlságosan élet sza... (2012.10.03. 14:53) Sysy-Tragédia
  • bemaor: @fddd2b42c308148470b7140279ce8a4e: köszi. Üdv újra itt! :) (2012.09.14. 13:26) Kezdetek- Sysy

Szerzők

Kezdetek- Mia

2012.09.14. 13:38 | bemaor | Szólj hozzá!

Az ő neve valóban Mia.
Egy gazdag család sarja. Budán nőtt fel a villa negyedben. egy igazi elkényeztetett, a széltől is óvott, szőke kislány volt. Talán a nagy féltés lehetett az oka a lázadásának. 16 évesen úgy érezte megfullad. Nem engedték el a barátnőivel sehova. Hozzájuk bárki mehetett, de ő nem mászkálhatott el. Gondoskodtak a sűrű időbeosztásáról a szülei. Torna, zongora, idegen nyelv-órákra járatták iskola után.
Tetszett neki egy fiú. elmesélte anyukájának, aki azonnal kiakadt. Túl fiatal vagy még a fiúzáshoz.
A 17. szülinapja előtt 3 hónappal megkérdezte tarthatna- e bulit.
-Persze. Meghívhatsz 10 lányt.
-De fiúkat is hívnék.
-Hát arról szó sem lehet, ifjú hölgy! Nem vagy még elég érett a fiúkkal való kapcsolathoz. Hidd el csak összetörne a szíved. Maradjunk 10 lány meghívásánál!
-Jó-adta meg magát, de belül forrongott.
Egy hónap múlva torna edzésre menet összefutott a rég áhított fiúval. Az egyik osztálytársa bátyja volt. 24 éves, jó képű, nagy dumás srác.
Beszélgettek, és a fiú meghívta hétvégére hozzájuk egy házibuliba. Azonnal igent mondott, és csak amikor elváltak jutott eszébe, hogy tuti nem engedik el. Hazugságokon kezdte törni a fejét. Ahogy belépett az edzőterembe, észrevett egy felhívást a faliújságon, miszerint hétvégén két napos verseny lesz vidéken. Otthon engedélyt kért jelentkezni, amit örömmel fogadtak a szülei. Végre valami lelkesedést láttak lányukon. Nekik amúgy is üzleti útra kell menniük külföldre.
Másnap Mia lebeszélte barátnőjével, hogy náluk alszik majd. Végre minden úgy alakul, ahogy ő tervezte. Remegve várta a hétvégét. Az idő szörnyen lassan telt.
Végre szombat. A szülei tegnap este elutaztak, a "baby-szittere" meg most ment el az edzőterem elől, ahol kitette. A barátnője, testvérével most kanyarodott be az utcába. Majd kiugrott a bőréből. Az egész napot szépítkezéssel töltötték. Kriszti(a barátnő) mesélt arról, hogy mekkora bulit szoktak csapni, amikor a szüleik elmennek hazulról.
-A bátyám haverjai nagyon jó fejek. Már hárommal lefeküdtem.
-Hárommal?
-Jaj, ne játszd meg magad! Nincs ebben semmi rossz!
Mia megvonta a vállát és annyiban hagyta. Este végig Kriszta bátyjával volt. Kedves volt vele. Megcsókolta. Amikor benyúlt a blúza alá, Mia elhúzódott.
-Mia, ki tudja mikor tudsz elszabadulni megint otthonról, tényleg kihagyod a lehetőséget? Gyere igyál még egy kis pezsgőt!
A pezsgő finom volt, Zsolt pedig folyton újratöltötte a poharát.
Nem tudta mi történik. Forgott vele minden. Valahogy nem engedelmeskedett a teste. Beszélt, de nem jött hang a torkán. Zsolt(a testvér) az ölébe vette és felvitte az emeletre. Mozdulatlanul feküdt az ágyon, miközben meztelenre vetkőztette. Ráfeküdt, ő csak mosolygott. Kicsit fájt amikor a fiú belé hatolt, de nem tudott szólni. Nem mozgott semmije. Megijedt. Zsolt közben lemászott róla, kitárta az ajtót, és hangosan röhögve közölte a haverjaival, hogy a tiétek a kis kurva. A harmadik után már nem számolta, hogy mennyien mentek rajta végig. Álomba sírta magát. Reggel felriadt, és kapkodva kezdett el felöltözni. Rohant le a lépcsőn, ahol Zsoltba botlott.
-Feljelentelek titeket!-kelt ki magából.
-Csak óvatosan cicám! Mi mind azt valljuk, hogy te akartad. Kelletted magad. Vajon a szüleid mit szólnak, hogy hazudtál? Ne húzz velem ujjat!-szorította meg a karját.
Hazáig rohant. Amikor a szülei hazaértek, szomorúan elmesélte, hogy nem szerepelt túl jól a versenyen....

Két hét múlva Zsolt elkapta a suli előtt.
-Hova mész?
-Nem mondtam senkinek semmit. Ne bánts!
-Nem akarlak bántani, csak azt kérdeztem hova mész?
-Edzésre.
-Szállj be! Elviszlek.-mondta ellentmondást nem tűrő hangon. Mia beült a kocsiba.
Zsolt vezetés közben lehúzta a sliccét, elővette a farkát.
-Ha azt akarod, hogy én se mondjak senkinek semmit, akkor szopni fogsz!
Mia arcán csorogni kezdtek a könnyek. Szó nélkül hajtotta fejét Zsolt ölébe.
-Kösz cicám! Mostantól amikor füttyentek, ugrasz! Megértetted?

Mia pár nap elteltével belenyugodott, hogy nem tud menekülni.

A bejegyzés trackback címe:

https://sysy-mia.blog.hu/api/trackback/id/tr664777030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása